Marine & offshore isolatie: waarom kiezen voor U SeaProtect ?

Ontdek ULTIMATE ™ U SEAPROTECT scheepsisolatiematerialen. Ze zijn licht in gewicht, samendrukbaar en eenvoudig te installeren voor superieure brandveilige, thermische en akoestische isolatie.

ULTIMATE ™ U SEAPROTECT biedt beproefde scheepsisolatie en brandbeveiliging. Niet alleen voor dekken en schotten, maar ook voor plafonds, brandwerende deuren, airconditioning, leidingen, zwevende vloeren en cabines. Het is geschikt voor een breed scala aan toepassingen. Van cruiseschepen tot offshore- en OEM-maritieme constructies.

Oplossingen van U SEAPROTECT pasten we al eerder succesvol toe in strategische projecten, zoals Viking Line-veerboten en EKOFISK-offshore-platforms.

Marine isolatie: technologische innovatie

Meer dan 20 jaar onderzoek en ontwikkeling leverde ons de gepatenteerde ULTIMATE ™ technologie op. Deze technologie is de drijvende kracht achter ULTIMATE ™ minerale wol. Die lichter, comprimeerbaarder en eenvoudiger te installeren is. Zonder in te leveren op hoogwaardige thermische isolatie, akoestisch comfort en brandbeveiliging.

1. Lichtgewicht

Verlaag uw energieverbruik met een product dat 40% lichter is in vergelijking met lichtgewicht steenwol en 50% in vergelijking met traditionele steenwol.

2. Samendrukbaar

Maak tot 60% ruimte vrij om uw logistiek en CO2-voetafdruk te optimaliseren

3. Comfortabele installatie

Bespaar tijd met Wrap of Quick cover-systemen met speciale aangepaste penpatronen

4. Maximale flexibiliteit

Past zich aan elke installatie aan met onze Wrap- of Quick-Cover-oplossingen.

5. Brandbeveiliging

Voor A15-A60 Bulkhead en Deck zijn alle MED-certificeringen volgens FTP-code 2010 beschikbaar op onze website.

Marine isolatie: Voor elke toepassing

Voor scheepsisolatie, OEM-isolatie en offshore-toepassingen kiest u uit een breed scala aan maritieme isolatiematerialen. Ontdek naast onze ULTIMATE ™ minerale wolrollen ook:

1. Bekleding

Kies een bekleding, zoals aluminium, wit glasvlies en zwart glasvlies.

2. Tape

SeaProtect Tape G120 en Marine Tape Alu zijn Marine IMO Low Flame Spread gecertificeerd met uitstekende hechtingseigenschappen.

3. Geluidsbeschermingsmembraan


dB-Flex Alu geluidsbeschermingsmembraan, gemaakt van visco-elastisch polymeer met versterkte Alu-coating, vermindert het geluidsniveau met maximaal 53-54 dB.

Contact

Wilt u ook besparen op uw scheepskosten? Of wilt u meer weten over scheepsisolatie?

Neem contact met ons op