HVAC

HVAC

HVAC

Isover isolatieoplossingen voor HVAC luchtkanalen, leidingen en installaties

ISOVER HVAC-oplossingen zijn ontwikkeld om aan de hoge eisen te voldoen van installateurs en eindgebruikers van gebouwen. ISOVER biedt een volledig assortiment van oplossingen voor thermische, akoestische en brandwerende isolatie van luchtkanalen en leidingen om energiebesparing, comfort en brandveiligheid te realiseren.


Ontwerpers vinden tal van mogelijkheden op het vlak van veiligheid, duurzaamheid en esthetiek om hun ontwerp te optimaliseren op het vlak van energiebesparing en comfort. Installatiegemak en kostenefficiëntie staan voorop in HVAC-toepassingen. ISOVER heeft isolatiesystemen ontwikkeld die alle prestatie-eisen combineren en de systeemontwerper de totaaloplossing bieden om aan elke individuele eis van de HVAC-installatie te voldoen.

De juiste oplossingen -
Voor alle HVAC installaties

Wij hebben onze HVAC-isolatieproducten speciaal ontworpen voor thermisch en akoestisch comfort. En voor een hoge brandveiligheid voor de eindgebruiker. Onze isolatie-oplossingen voor luchtkanalen, leidingen en installaties voldoen met gemak aan alle eisen voor comfort, energiebesparing en brandveiligheid.

Referentieprojecten - Ontdek onze wereldwijde referenties.

Laat u inspireren door deze referentieprojecten. Hier ontdekt u of onze producten ook de oplossing kunnen zijn voor uw HVAC-isolatievraagstuk.

ISOVER heeft een uitstekende reputatie op het gebied van kwaliteit en klantentevredenheid. Dit biedt u bij het ontwerp van uw project de zekerheid die u wenst.

Pro center

How to install our products?

Get to know the state of the art of HVAC installation
Documentations and Guides