Huishoudelijke apparaten

ISOVER solutions for Household appliances

Isolatieproducten voor huishoudelijke apparaten

ISOVER biedt op maat gemaakt isolatieproducten voor verschillende types huishoudelijke apparaten.
 

Isolatie voor huishoudelijke apparaten

Fornuizen en koelkasten vormen het hart van elke keuken. Om tegemoet te komen aan de eisen van het moderne gezins- en bedrijfsleven moeten ze werken met optimale efficiëntie en volledige veiligheid. Bij fornuizen bijvoorbeeld wordt isolatie gebruikt om brandgevaar te verminderen en de hitte van de ovenzijden te beperken, om zo een veilige oppervlaktetemperatuur te garanderen.
 

Energiebesparing

Als resultaat van een toenemende milieubetrokkenheid en overheidsinitiatieven, is energiebesparing de dag van vandaag een belangrijk aspect in elk huishouden. Elke fabrikant kan nu apparaten bouwen die aan hogere energieklassen voldoen, zoals A+++ of A-30%, hoewel dit steeds nieuwe uitdagingen biedt voor de isolatie van deze producten.
 

Voorop blijven lopen

Fabrikanten moeten voortdurend hun kwaliteit, prestaties, productiviteit en concurrentiepositie verbeteren om voorop te blijven lopen en hier speelt isolatie een belangrijke rol. Door thermische verliezen door de wanden van de oven of koelkast te verminderen, optimaliseert isolatie de efficiëntie van apparaten. Zo kan de benodigde energie optimaal gebruikt worden om voedsel te bereiden of te koelen, zonder onnodige verliezen.
 

Isover, de beste partner voor duurzame oplossingen

  • Als de wereldleidende isolatieproducent heeft Isover de meest effectieve isolatieoplossingen ontwikkeld voor optimale energie-efficiëntie in huishoudelijke apparaten.
  • Isover heeft bijvoorbeeld een assortiment glaswolproducten ontwikkeld specifiek om fabrikanten te ondersteunen bij het bereiken van de hoogste energieklassen A+++ en A-30%.
  • Volledig vrij van vluchtige organische stoffen (VOC's), combineren Isover oplossingen uitstekende thermische prestaties met hoge operationele temperaturen, tot 500°C.
  • Dankzij haar wereldwijde klantenbestand heeft Isover een uitgebreide kennis opgebouwd met betrekking tot de productie-eisen van fabrikanten van huishoudelijke apparaten, inclusief prestatie, productaanpassingen, werkmethoden en logistiek.
  • Als resultaat van onze inspanningen om in te spelen op de behoefte van de klant in combinatie met de kwaliteit van onze producten, profiteren we nu van sterke samenwerkingsverbanden met wereldwijd toonaangevende fabrikanten van huishoudelijke apparaten.

 

Referentieprojecten - Ontdek onze wereldwijde referenties.

Laat u inspireren door deze referentieprojecten. Hier ontdekt u of onze producten ook de oplossing kunnen zijn voor de isolatie van uw huishoudelijke apparaten.