OEM

ISOVER technical insulation for Automotive

Automotive Market banner

Isolatie voor auto's, vrachtwagens en bussen

ISOVER minerale wol producten zijn ontworpen om aan de meest specifieke behoeften van elke auto-, bus- en vrachtwagenfabrikant tegemoet te komen.

Auto’s en vrachtwagens zijn essentieel voor ons dagelijks leven. Voor werk of plezier, het is van cruciaal belang dat onze voertuigen werken met optimale efficiëntie en een veilige reisomgeving bieden. Effectieve isolatie is daarom vereist om geluid te verminderen en het risico op brand en warmteverlies te beperken. Toenemende milieubezorgdheid en veiligheidsvoorschriften zetten toenemende druk op elke fabrikant en creëren nieuw uitdagingen voor auto-isolatie.

Producenten moeten voortdurend hun kwaliteit, prestaties, productiviteit en concurrentiekracht verbeteren – en dat is waar isolatie een belangrijke rol speelt.

Als wereldleidend producent in isolatie heeft Isover met fabrikanten gewerkt aan de ontwikkeling van state-of-the-art isolatieoplossingen die akoestische en thermische efficiëntie in auto’s en vrachtwagens optimaliseren. Isover glaswol auto-industrieoplossingen voldoen aan de strengste normen en combineren uitstekende akoestiek en thermische efficiëntie met brandveiligheid en mechanische duurzaamheid. Dankzij haar wereldwijde klantenbestand heeft Isover een uniek begrip van de behoeften van fabrikanten van auto-onderdelen en is in staat om elk aspect van prestatie, tot productaanpassing, werkmethoden en logistiek aan te pakken.

Het is door middel van kwalitatieve producten en onze volledige toewijding aan klantentevredenheid dat wij sterke samenwerkingsverbanden met alle grote auto-, bus- en vrachtwagenfabrikanten hebben opgebouwd.
ISOVER OEM automotive solutions

Een custom design voor automotive? - Neem contact met ons op